5 Basit Teknikleri için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriya çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının sair bölgelere yayılmasını kösteklemek bâtınin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve mukannen bir yangın direncine sahiptir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında gönül ve finans kaybını önlemek amacı ile 120 an boyunca faziletli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış cihetüne yakınlarında panik bar kolu bulunmasıdır.

Yangın merdivenine ehil cereyan etmek mefret bir avantajdır. Nasıl bu üstünlükı yapmak bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri imdi meşru çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan faziletli binalarda yangın merdiveni binanın inşa aşamasında imal edilmektedir. Fakat kuşkusuz bir yangın merdivenine mevla olmak yürekin binanızın yeni olması evet da dolgunca faziletli olması gerekmemektedir.

Bu nedenle yangın kaynaklı güç zayiatı yaşanmaya devam etmekte ve bu hâlet yangın merdiveni imalatı yürekin müstelzim özenin gösterilmesi icap ettiğini demıtlamaktadır. 

Yangın Bapları tercihe bakılırsa;  60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en asıl kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Ancak süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda uslu yangın çıkışı ve yangın merdiveni strüktürlması zaruri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği bâtınin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları üzerine bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanımı ile müteallik kesif sorulan sorular ve cevapları:

Yangın en muhataralı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, beşer tahliye dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların denetleme altında tutulması hayati örutubet taşımaktadır.

Bunun yürekin bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Hiç küşüm yasak ki yangın felaketi, sene içinde hayat yitirilmesine neden olan en yetişkin etmenler arasındadır. Yangın felaketi berenarı güdük bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem emanet hem de mal yitirilmesine ne olması ile bilinmektedir. Özellikle de güçlü kuruluşda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında gönül ve dünyalık kaybı artış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Bu nedenle elan faik bir fiyata malik olabilmektedir. Yangın Çıkış Kapısı Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında sıyanet sağlamaz ve bu nedenle elan az bir fiyata sahiptir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page